Waarom?
Misschien herken je het wel dat je vragen hebt over het Christelijk geloof. Is er een God? Wie is die God? Wat kan God voor mij persoonlijk betekenen? Is er een hemel? Dit soort vragen kunnen je bezighouden. Tijdens de Cursus Christelijk Geloof zoeken we met elkaar naar antwoorden op vragen als deze.

Inhoud
De cursus neemt je op een open en ontspannen manier in een aantal avonden mee het Christelijk geloof in… Aan de hand van korte films, vragen en gesprekken gaan we op ontdekkingstocht! Dit is dé mogelijkheid om al je kritische vragen te stellen of de vragen te benoemen waar je nu al zo lang over nadenkt.


Tijden & locatie 
De cursusavond begint om 18.30 uur met een gratis warme maaltijd. Zo leren we elkaar beter kennen en beginnen we relaxed aan de cursusavonden. Om 19.30 uur starten we met de inhoud van de cursus en om 21.00u sluiten we af. Na afloop kun je nog even rond blijven hangen met een drankje en is er genoeg tijd om nieuwe mensen te leren kennen.
Mee doen met de maaltijd is niet verplicht. Maar wel een aanrader!

We ontmoeten elkaar om de week in de Rozenlaankerk in Ouderkerk aan den IJssel (Rozenlaan 11, 2935SV).

Gratis cursus 
De cursus is geheel gratis, want we willen niet dat je kosten maakt als je op deze ontdekkingstocht gaat. We geven je deze ervaring cadeau! De cursus is geschikt voor alle leeftijden en is in het verleden door mensen van 18 tot 70 jaar oud gevolgd.

Wil je je aanmelden? Klik dan hier >>

De data van de Cursus kan je hier vinden >>  

Heb je vragen? Klik dan hier>>